Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
11 Noiembrie 2014 | 10:35
A fost finalizată lista celor 95 de secţii de vot din străinătate
Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene (MAEIE) a finalizat lista locaţiilor pentru secţiile de votare din străinătate, pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie curent. Adresele complete ale acestora pot fi găsite pe site-ul MAEIE, la secţiunea „Alegeri Parlamentare 2014”, pe paginile web ale misiunilor diplomatice ale Republicii Moldova, precum şi pe site-ul Comisiei Electorale Centrale (CEC).
Reamintim că, pentru alegerile parlamentare din acest an au fost constituite 2073 secţii de votare, dintre care 95 în străinătate.

Lista secțiilor de vot cu adrese complete din afara Republicii Moldova o puteți vedea mai jos.


Postat de: Departamentul Multimedia
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam