Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
26 Octombrie 2017 | 19:30
Accident rutier în Rusia cu implicarea unui camion din Moldova
Un accident rutier cu implicarea unui camion din Republica Moldova, care transporta mere, a avut loc astăzi în Rusia. Potrivit unionnews.ru, camionul din Moldova s-a tamponat cu un camion din Belarus.
Accidentul a avut loc astăzi, 26 octombrie, în jurul orei 10:15, ora locală, în regiunea Pskov. În consecinţă, șoferul vehiculului din Belarus a decedat în drum spre spital, în ambulanţă. Deocamdată, identitatea conducătorului auto care a decedat nu a fost stabilită.

Motivele și circumstanțele tragediei urmează să fie stabilite. 
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam