Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
17 Mai 2014 | 13:48
„Adunarea generală a moldovenilor din Italia” la Padova
Moldovenii din nordul Italiei sunt invitaţi la un concert de zile mari sub genericul „Adunarea generală a moldovenilor din Italia”. Spectacolul va avea loc mâine, 18 mai, la ora 14:00, în oraşul italian Padova.
Pentru compatrioții noștri va concerta o suită de artiști moldoveni printre care: Nicolae Botgros și Corneliu Botgros, Cătălin Josan, Alex Calancea Band, Ion Paladi, Marcel Furnica, Ioana Căpraru și Lidia Bejenaru.

Evenimentul care va avea loc la Stadionul „Plebiscito” din Padova este organizat de Cluburile Liberale din orașele italiene Padova, Bologna, Veneția, Mestre, Treviso, Milano, Brescia, Parma.

Potrivit organizatorilor, invitați speciali ai evenimentului sunt Mihai Ghimpu, Dorin Chirtoacă și Anatol Șalaru.
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam