Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
04 Martie 2018 | 15:44
Agenţii de turism şi vinării din Moldova vor participa la cea mai prestigioasă expoziţie de turism
Nouă agenţii de turism şi cinci vinării din Republica Moldova, vor participa, în perioada 7-11 martie, la cea mai prestigioasă expoziţie de turism din lume „ITB 2018”, ce va avea loc la Berlin (Germania).
Potrivit unui comunicat emis de Agenţia Turismului, este în premieră când standul național turistic al Republicii Moldova are o suprafață de 65 de metri pătraţi și înălțime de cinci metri, dar și un număr atât de mare de participanți. La această expoziţie s-a optat pentru o prestație profesionistă, bazată pe o vizibilitate mai mare a standului, dar și pe o asigurare de confort necesar de a munci pentru mediul de afaceri.
 
Standul va fi lucrativ non-stop, prin organizarea conferințelor de presă, degustări de vinuri și bucate tradiționale, a tururilor virtuale, etc.

Conceptul standului de țară constă în promovarea proiectelor „Moldova 2018 - Capitala Mondială a Turismului Vinicol” și „Anul Ospitalității”.


Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam