Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
11 Decembrie 2014 | 11:35
Air Moldova lansează o nouă cursă spre Italia
Compania Air Moldova lansează marţi, 16 decembrie, cursa aeriană Chişinău – Torino – Chişinău, informează Radio Moldova Actualităţi.
Noua cursă va zbura de două ori pe săptămână, în zilele de marți și sâmbătă. Pasagerii vor călători cu o aeronavă Embraer 190 conform următorului orar: – Decolarea din Chișinău – 13:50 (ora locală), Aterizarea la Torino – 15:10, – Decolarea din Torino – 16:00 (ora locală), Aterizarea la Chișinău – 19:30.

Zborul inaugural va avea loc la ora 13:50 de minute de pe Aeroportul de la Chișinău.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam