Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
04 Iunie 2014 | 15:41
Alexandra Shine eliminată din show-ul culinar din România
Moldoveanca Alexandra Shine a fost eliminată marţi seară din show-ul „Masterchef”, organizat de un post privat de televiziune din România, informează masterchef.protv.ro.
Tânăra a gătit o supă cremă, care, însă nu i-a impresionat pe jurați. Astfel, în lupta pentru premiul de 50 mii de euro au rămas doar cinci participanți.

Alexandra Shine este cunoscută pentru activitatea sa în cadrul trupei baletului „Teodor”, dar și în grupul „The Hot Diamonds”.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam