Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
20 Decembrie 2014 | 10:25
Ambasada Moldovei în Italia îşi schimbă adresa
Din data de 1 februarie 2015, Ambasada Republicii Moldova la Roma, Italia, îşi transferă sediul pe adresa: Via Francesco Cherubini 27, 00135 Roma, scrie IPN.
Misiunea diplomatică anunţă că nu va avea program în zilele de 25 şi 26 decembrie 2014 şi pe 1, 2, 7, 8 şi 9 ianuarie 2015.

Totodată, zilele de 20 decembrie 2014, 17 şi 31 ianuarie 2015 sunt zile de lucru.
Postat de: Departamentul Multimedia
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam