Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
17 Iunie 2014 | 13:40
Ambasada Moldovei la Roma îşi sistează temporar activitatea
Ambasada Republicii Moldova în Republica Italiană îşi sistează temporar activitatea. Anunţul a fost făcut pe site-ul reprezentanţei diplomatice fără a se preciza care ar fi motivul.
Ambasada Republicii Moldova la Roma anunţă că în perioada 16 iunie – 04 iulie 2014 nu vor fi perfectate pașapoarte biometrice și nu vor fi eliberate vize de intrare în Republica Moldova.

Procedura de perfectare a pașapoartelor și vizelor va fi reluată începând cu luni, 7 iulie 2014.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam