Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
06 Iulie 2014 | 15:03
Anişoara Puică susţine un concert la Torino
Cetăţenii moldoveni sunt invitaţi să participe la un spectacol organizat la Torino în cadrul campaniei „EU aduc Europa acasă”. Concertul va avea loc astăzi, 6 iulie, la ora 16.00, iar invitata specială a evenimentului este interpreta Anişoara Puică.
Cu un program cultural vor evolua membrii asociaţiei „Plai”, grupul muzical „Amurg”, ansamblul de dans „De la bătrâni cetire”, precum şi interpreţii: Natalia Dogocher, Lilia Bodiu, Natalia şi Anişoara Petica, Dana Gavriliu Parfene, Gabriela Avram.

Evenimentul este organizat de către Guvernul Republicii Moldova.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam