Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
30 Martie 2015 | 16:55
Artişti moldoveni au vernisat o expoziţie de artă contemporană la Varşovia
Ambasadorul Republicii Moldova în Polonia, Iurie Bodrug, şi consilierul Victor Martin au vizitat expoziţia de artă cu genericul „În aşteptarea timpurilor mai bune”. Obiectele de artă expuse în incinta Galeriei Naţionale de Artă „Zacheta” din Varşovia sunt realizate de artişti moldoveni.
„Prezentarea este una mai puțin tradițională, fapt care trezește un și mai mare interes publicului spectator”, califică Ambasada evenimentul.

Expoziția va putea fi vizitată până la 12 aprilie li este recomandată, în special, cunoscătorilor de artă contemporană.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam