Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
17 Februarie 2014 | 11:18
Atracţiile turistice ale Moldovei, prezentate la o expoziţie în Israel
Atracţiile turistice ale Republicii Moldova au fost prezentate în cadrul celei de-a XX-a ediţii a Expoziţiei Internaţionale de Turism Mediteranean „IMTM - 2014” ce a avut loc la Tel Aviv, Israel.
În cadrul expoziţiei, ambasadorul Anatol Vangheli a avut un schimb de opinii cu ministrul Turismului Statului Israelul, Uzi Landau, cu privire la oportunitățile de colaborare cu Republica Moldova în domeniul turismului. Oficialul israelian și-a exprimat dorinţa de a vizita țara noastră pe parcursul anului 2014. De menționat că standul Republicii Moldova a fost vizitat și de alte delegații și entități private care au manifestat interes în stabilirea contactelor și cooperarea cu agențiile de turism din Republica Moldova.

Acesta este unul dintre cele mai importante târguri anuale profesionale din zona est-mediteraneană care oferă posibilitatea întrunirii specialiştilor din domeniul turismului. „IMTM - 2014” a scos în evidenţă cele mai recente tendinţe ale pieţelor turistice israeliene şi regionale, informează Ambasada Republicii Moldova în Statul Israel.
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam