Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
29 Ianuarie 2018 | 15:51
Au fost desemnaţi câştigătorii concursului de fotografie „Mândru că sunt din Moldova”
Biroul Relaţii cu Diaspora (BRD) a anunţat numele câştigătorilor concursului de fotografie „Mândru că sunt din Moldova”. Este vorba despre trei tinere, ale căror fotografii i-au impresionat cel mai mult pe membrii juriului.
Astfel, premiul pentru „Cea mai ingenioasă fotografie” i-a revenit Alinei Ancuța, premierul pentru „Cea mai reprezentativă fotografie” va ajunge la Iuliana Pascal, iar cu premiul pentru „Cea mai populară fotografie pe rețelele de socializare” s-a ales Gabriela Delev.

Câștigătoarele au fost selectate de către o comisie mixtă formată din reprezentanți ai BRD și META (Moldova English Teachers' Association).

Potrivit unui comunicat al BRD, premiile pot fi ridicate la sediul Biroului, din incinta Casei Guvernului, str. Piața Marii Adunări Naționale 1, et. 5, bir. 564.

La concurs au putut participa copiii cu vârsta cuprinsă între 12-17 ani, care locuiesc în Republica Moldova sau sunt originari din țara noastră, dar sunt stabiliți peste hotare.
Postat de: Iulia Dubceac
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam