Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
22 Septembrie 2017 | 13:08
Bebeluşul familiei de moldoveni implicaţi într-un accident în România a decedat
Din cauza rănilor grave, bebeluşul de opt luni, al familiei implicată ieri într-un accident în România, a decedat la spital. Potrivit medicilor, starea celuilalt copil, de trei ani, cât şi a tatălui acestuia - este stabilă, relatează Moldova 1.
Accidentul s-a produs din cauză că bărbatul a pierdut controlul asupra volanului, în timp ce se deplasa cu maşina dinspre Brăila spre Slobozia.

Mama copiilor, de 28 de ani, a murit pe loc, fiind strivită de automobilul care s-a răsturnat.

Oamenii legii urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele tragediei.
Postat de: Iulia Dubceac
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam