Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
24 Martie 2017 | 15:52
Bogdana-Bianca Visterniceanu, micul talent care a ajuns în finala Next Star
Bogdana-Bianca Visterniceanu este o fetiţă de 9 anişori, care a ajuns în finala show-ului Next Star, din România. A avut un număr interesant, în care a mimat diferite dialoguri din filme arhicunoscute, alături de Şerban Copoţ, fostul membru al trupei Animal X. I-a impresionat pe toţi cu expresivitatea ei şi a trecut în finala concursului. Mai multe despre experienţa ei la show ne-a povestit Bogdana, în platoul emisiunii „Bună dimineaţa”.
Bogdana a mai participat anterior la un alt sezon Next Star, însă nu a reușit să convingă jurații că merită un loc în finală. De această dată, însă, juriul nu a mai avut ce să-i reproșeze. Face parte din echipa lui CRBL, cel care o îndrumă în acest show. Bogdana spune că activitatea ei artistică nu îi fură din copilărie și are timp  de joacă și de învățat. Face canto, pian și artă teatrală, ceea ce e impresionant pentru o fetiță de 9 ani.

Micuța artistă a recitat în studiou foarte expresiv și o poezie. Urmăriți-o în video de mai sus.

Iată ultima ei evoluție de la Next Star.


Postat de: Lina Lungu
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam