Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
26 Martie 2014 | 11:51
Brandul „Wine of Moldova”, prezentat la o expoziţie mondială de vinuri
Lansat recent, „Wine of Moldova” este brandul pentru vinurile moldoveneşti, pe care ţara noastră l-a prezentat la una dintre cele mai importante expoziţii mondiale de vinuri.
La expoziția, care a avut loc în Dusseldorf, Germania, în perioada 23-25 martie, atât reprezentanții Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare, cât și cei ai companiilor vinicole din țară, și-au propus să promoveze brandul „Wine of Moldova” prin activități de marketing și controlul calității vinului, informează delo.ua.

Potrivit sursei citate, simbolica „Wine of Moldova” va putea fi atribuită doar producătorilor de vinuri de cea mai înaltă calitate.

La expoziția „ProWein” din Germania, tradițional, îşi expun producţia în jur de 5000 de producători de vinuri din aproape 60 de ţări. Expoziţia este vizitată de peste 45 de mii de oameni de afaceri şi profesionişti în domeniu din toată lumea.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam