Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
05 Iunie 2014 | 11:35
„Brio Sonores” va concerta pe aceeaşi scenă cu legendara trupă „Blue” din Anglia
Tenorii din grupul „Brio Sonores” din Republica Moldova vor fi cei care vor deschide concertul faimoasei trupei „Blue” din Marea Britanie. Acest anunţ a fost făcut pe pagina oficială a interpreţilor, pe o reţea de socializare.
Artiștii basarabeni care au devenit deja faimoși în România vor evalua în calitate de invitați speciali ai concertului care va avea loc la 18 iulie la Sala Palatului din București.

Cei opt tenori din Republica Moldova au devenit cunoscuți după ce au câștigat marele premiu în cadrul concursului „Românii au talent” realizat de un post privat de televiziune din România.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam