Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
15 Ianuarie 2014 | 11:51
Cadouri din Italia pentru copiii din satul Puhoi
Copiii de la grădiniţa din satul Puhoi, raionul Ialoveni, au primit mai multe cadouri din partea Asociaţiei moldo-italiene de promovare socială „Onlus”, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
Astfel, micuţii din Puhoi s-au bucurat nespus de mult, când Moş Crăciun a trecut pe la ei şi le-a adus creioane colorate și fluiere şi alte daruri, notează italiamoldavia.voxmail.it.

În semn de mulțumire, copiii au prezentat scenete de teatru, au recitat poezii și i-au colindat pe oaspeții din Italia.

Asociația moldo-italiană „Onlus” este cunoscută bine în Puhoi. Recent, aceasta a contribuit cu fonduri la construcția unei case de tip familial.
 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam