Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
25 Aprilie 2017 | 11:56
Carla’s Dreams - Artistul Anului 2016 la Premiile Muzicale Radio România
Radio România a premiat, aseară, cele mai bune creaţii muzicale româneşti ale anului 2016, într-un concert-spectacol, iar premiul pentru „Artistul Anului” i-a fost acordat trupei Carla’s Dreams, din Republica Moldova, transmite agenţia de presă Rador.
Totodată, premiul special pentru întreaga carieră i-a revenit cunoscutului interpret de muzică uşoară, Alexandru Jula. Andra a primit premiile pentru cea mai bună voce feminină şi pentru piesa anului, iar Delia a fost recompensată atât pentru albumul „Deliria”, cât şi pentru cea mai bună piesă pop şi cel mai bun duo.

Radio România a răsplătit performanţele deosebite în muzica pop, dance, folk şi pop-rock, categorii pentru care au fost nominalizaţi 35 de artişti şi 32 de piese şi albume. În total, au fost acordate 15 trofee.
Postat de: Iulia Dubceac
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam