Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
18 Februarie 2014 | 15:33
Cătălin Josan şi „Alex Calancea Band” vor concerta la Paris
Interpretul de muzică uşoară Cătălin Josan şi formaţia „Alex Calancea Band” vor concerta pe 1 martie, la Paris, au anunţat astăzi organizatorii spectacolului muzical, informează Moldpres.
Concertul, cu genericul „Mărţişor Party”, va avea loc într-o cafenea din capitala Franţei. Evenimentul este organizat de „Connexions Moldavie”, Asociaţia „Toţi Români” din Franţa şi „Cătălin Josan Official”.

Cătălin Josan este un interpret originar din Republica Moldova, stabilit cu traiul la Bucureşti. El a câștigat prima ediţie a emisiunii-concurs „Megastar”, realizată de un post TV din România.

Alex Calancea este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi basişti de la noi. Trupa sa este formată din instrumentişti profesionişti şi este extrem de solicitată de interpreţii moldoveni. Alex Calancea a colaborat, în ultimii ani, în proiecte cu interpreţii Dan Bălan, Natalia Barbu, Geta Burlacu, Olia Tira şi alţii.
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam