Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
10 Noiembrie 2014 | 12:37
Cătălina Rusu s-a calificat în etapa următoare de la „X Factor”
Interpreta din Republica Moldova, Cătălina Rusu, a intrat în concursul muzical „X Factor” organizat de un post privat de televiziune din România.
Kătălina a obţinut "Da" din partea lui Ştefan Bănică Junior şi a lui Horia Brenciu. Se pare că Delia nu a fost convinsă de prestaţia blondei şi i-a oferit "Nu".
Moldoveanca mai lucrează în televiziune, prezentând o emisiune despre maşini.

E de menționat că în aceeași ediție a show-ului și-a etalat calitățile vocale și o altă basarabeancă, Stela Boțan, care a cucerit publicul și juriul concursului.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam