Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
20 Iulie 2014 | 16:04
Cetăţean moldovean, căutat în Franţa după ce şi-a ucis soţia şi doi copii
O femeie de origine ungară şi cei doi copii ai acesteia au fost înjunghiaţi mortal, sâmbătă, în apropiere de Paris. Suspectul - soţul acesteia, un cetăţean moldovean căutat acum de autorităţile franceze, informează presa franceză.
Potrivit Mediafax, Tina - o femeie de origine ungară în vârstă de 36 de ani, şi copiii acesteia, de 18 luni, și respectiv cinci ani, au fost găsiţi morţi într-o casă din localitatea Perreux-sur-Marne (Val-de-Marne), în apropiere de Paris.

„Era sânge peste tot. Cei doi copii zăceau pe pat, iar femeia pe podea”, a declarat cumnatul tinerei, Laszlo, citat de publicaţia La Depeche.

Poliţia franceză cercetează ipoteza unei drame familiale, suspectul fiind soţul femeii, un cetăţean moldovean în vârstă de 40 de ani.

„Se certau uneori, dar ca toată lumea, nu era ceva exagerat”, a declarat o vecină româncă.

Anchetatorii au stabilit că cei trei au fost ucişi cu lovituri de cuţit.
Postat de: Departamentul Multimedia
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam