Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
31 Ianuarie 2017 | 13:29
Circa 250 de mii de euro, descoperiţi în bagajul unui cetăţean moldovean
Aproximativ 250 de mii de euro au fost descoperiţi în bagajele unui cetăţean moldovean, în vârstă de 30 de ani, care circula cu un autobuz ce efectua curse între Amsterdam şi Barcelona, scrie Mediafax.
Percheziţionarea bagajelor de către vameşii din oraşul francez Laon a dus la descoperirea mai multor saci de plastic ce conţineau bancnote de 500, 100, 50 şi 20 de euro.

Pasagerul a fost plasat în detenţie temporară, iar un raport a fost înmânat Serviciilor naţionale pentru justiţie vamală.
 
 
 
Postat de: Rodica Mazur
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam