Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
02 Octombrie 2014 | 16:05
Companii autohtone şi-au expus produsele la un târg din Rusia
Companii din Republica Moldova au participat la Târgul federal angro de produse şi utilaje din domeniul industriilor uşoare şi textile „TEXTILLEGPROM”. Aceasta este la cea de-a 43-a ediţie şi a fost inaugurată la Centrul expoziţional din Moscova (ВДНХ).
În cadrul târgului, Republica Moldova a fost reprezentată de trei companii autohtone produsele cărora deja au primit aprecieri înalte din partea participanţilor și vizitatorilor, anunță Ambasada Republicii Moldova în Federația Rusă.

La expoziție au fost aşteptaţi mai mult de 37 mii de vizitatori, printre care agenţi economici, experţi din domeniu, cumpărători angro care au oportunitatea de a stabili contacte de afaceri, desfăşura întâlniri B2B, precum şi a încheia contracte reciproc avantajoase.

Evenimentul reprezintă cea mai mare reuniune expoziţională de specialitate din Federația Rusă și Europa de Est, în cadrul căruia 2500 de companii din 42 de ţări au posibilitatea să-şi prezinte producţia din domeniile de activitate.
Postat de: Departamentul Multimedia
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam