Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
24 Septembrie 2015 | 15:20
Companii din Moldova participă la o expoziţie la Moscova
Şapte companii din Republica Moldova participă în aceste zile la cea de-a 45-a ediţie a Expoziţiei de mărfuri şi utilaj pentru industria textilă şi uşoară „Textillegprom-2015”, care se desfăşoară la Centrul Expoziţional din Rusia.
În cadrul deschiderii expoziției, Eduard Melnic, Însărcinat cu afaceri al Republicii Moldova în Federația Rusă a vizitat standul companiilor moldovenești participante la expoziție și a făcut cunoștință cu modelele expuse, apreciind calitatea înaltă a produselor industriei ușoare.

Expoziţia de mărfuri şi utilaj pentru industria textilă şi uşoară „Textillegprom-2015” se va încheia la 25 septembrie.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam