Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
08 Mai 2014 | 15:06
Concert de caritate pentru copiii nevoiaşi din Moldova organizat în Grecia
Moldovenii din Grecia sunt invitaţi să ia parte la un concert, pe 11 mai, acţiune de caritate ce are scopul să ajute copiii nevoiaşi din Republica Moldova. Evenimentul este organizat sub genericul „Pentru un zâmbet de copil”.
Protagoniștii spectacolului sunt artiști de muzică populară și de estradă originari din Republica Moldova stabiliți în Grecia, grupul „Hora Moldovei”, care vine tocmai din Glodeni și un grup de copii din diaspora ateniană.

Organizatorii acestei festivități - membrii Uniunii Moldo-Elene „Al. Ipsilantis” îi îndeamnă pe moldoveni să participe la această acțiune de caritate. 
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam