Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
30 Iunie 2014 | 16:05
Concert de zile mari la Londra
Conaţionalii noştri, stabiliţi în Marea Britanie, au avut parte de un concert de zile mari susţinut la Londra de către orchestra naţională de muzică populară „Lăutarii”.
Concertul extraordinar cu genericul „Mândru-i neamul românesc” a avut loc în sala ExCel şi a reunit interpreţi de pe ambele maluri ale Prutului, printre care: Sofia Vicoveanca, Lidia Bejenaru, Marcel Pavel, Nicolae Glib, Ioana Căpraru, Cristian Pomohaci, Ion Paladi și alţi artişti îndrăgiţi.

Potrivit organizatorilor, publicul a aplaudat îndelung la concertul care a durat aproximativ cinci ore.
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam