Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
15 Mai 2014 | 15:28
Corpul neînsufleţit al unui moldovean, găsit pe şine de tren în Italia
Corpul neînsufleţit al unui cetăţean moldovean a fost identificat în regiunea Liturgia din Italia. Versiunea preliminară a oamenilor legii este că acesta ar fi fost strivit de un tren, informează mattinopadova.gelocal.it.
Potrivit presei italiene, corpul bărbatului a fost găsit la 8 mai în interiorul tunelului de cale ferată. Se presupune că moldoveanul în vârstă de 30 de ani suferea de probleme mentale și s-ar fi pornit la un prieten în Franța.

Potrivit sursei, identificarea a fost posibilă datorită amprentelor victimei. O versiune a poliției specifică că tânărul s-ar fi plimbat pe șinele trenului și a fost lovit de un tren.
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam