Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
31 Iulie 2014 | 14:24
Corpul neînsufleţit al unui moldovean, depistat în apele unui râu din Italia
Corpul neînsufleţit al unei cetăţean moldovean a fost găsit în apele râului Po din Italia, informează publicaţia Il Giorno.
Potrivit presei italiene, cadavrul tânărului, în vârstă de 22 de ani, a fost găsit lângă un dig. Versiunea preliminară a poliţiei informează că băiatul a decedat în seara zilei de 26 iulie. Ancheta a scos la iveală că  moldoveanul a suferit mai multe leziuni, iar după aceasta ar fi fost aruncat în apă.
Postat de: Departamentul Multimedia
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam