Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
16 Mai 2016 | 17:47
Crimă oribilă într-o familie de moldoveni stabilită în Italia
Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, şi-a ucis cu sânge rece cumnata venită în vizită în Italia. Potrivit presei locale, soţia bărbatului a fost în Moldova în vacanţă, relatează Mesager.
La întoarcere în Roma, aceasta și-a invitat sora în vârstă de 38 de ani să stea la ea câteva zile. Noaptea trecută, moldoveanul aflat în stare de ebrietate s-a luat la ceartă cu cumnata. Ulterior, a luat un ciocan și a lovit-o de câteva ori, femeia căzând la pământ într-o baltă de sânge.

După ce a comis crima, agresorul a sunat la Poliție. Bărbatul a fost reținut și riscă ani grei de puşcărie.
Postat de: Svetlana Cojocaru
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam