Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
26 Februarie 2014 | 15:31
Designer moldovean prezintă noua sa colecţie la Bucureşti
Designerul moldovean, Natalia Vasiliev, care a cucerit piaţa din România, îşi va prezenta colecţia de rochii de mireasă la Târgul Expo Ideal Mariaj care va avea loc la Bucureşti, în perioada 28 februarie-2 martie.
Deși are și o linie pret-a-porter, moldoveanca s-a specializat în crearea rochiilor de mireasă, domeniu care a i-a adus succesul în țara vecină.

Natalia Vasiliev a absolvit Facultatea de Arte de la Chișinău, iar în prezent este stabilită în localitatea Craiova din România unde a deschis propriul atelier.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam