Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
01 Septembrie 2014 | 14:20
Din 15 decembrie se lansează cursa Chişinău-Torino
Compania „Air Moldova” îşi extinde geografia zborurilor prin lansarea unei noi curse directe Chişinău-Torino-Chişinău, începând cu 15 decembrie 2014. Cursa va fi operată cu o frecvenţă de două ori pe săptămână, în zilele de marţi şi sâmbăta cu o aeronavă Embraer 190.
Prețul unui bilet într-o direcție începe de la 59 Euro cu toate taxele incluse. Acestea pot fi procurate și online precum și la agențiile autorizate din țară și de peste hotare, se menționează într-u comunicat de presă.

Odată cu lansarea acestei curse spre Torino, numărul curselor directe ale transportatorului național ”Air Moldova” va atinge cifra de 25 de destinații: Antalya, Atena, Barcelona, Bodrum, Bologna,  București, Dublin, Frankfurt,  Heraklion, Istanbul, Kiev, Larnaca, Lisabona, Londra, Milano, Moscova, Nijnevartovsk, Paris, Roma, Sankt-Petersburg, Soci, Surgut, Torino, Veneția și Verona.
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam