Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
24 Octombrie 2016 | 11:18
Doi cetăţeni moldoveni au decedat în urma unui accident rutier produs în Ucraina
Doi cetăţeni moldoveni au decedat în urma unui accident rutier, produs în noaptea de 23 octombrie, în Ucraina, scrie unn.com.ua.
Şoferul microbuzului a pierdut controlul volanului și a alunecat într-un șanț, după care s-a răsturnat. În consecinţă, doi pasageri, născuți vârstă de 45 de ani, iar altul de 41 de ani, au decedat la fața locului. Alte două persoane, printre care un copil de doar un an, s-au ales cu leziuni corporale, fiind transportați la spital.
 
Conducătorul auto și toți pasagerii sunt cetățeni ai Republicii Moldova, iar accidentul s-a produs din cauza exploziei unei roți.
Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam