Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
31 Martie 2017 | 15:01
Doi moldoveni au decedat într-un grav accident în Ucraina
Accident grav în regiunea Lvov, Ucraina. Doi moldoveni au murit după ce automobilul în care se aflau s-a tamponat violent cu un autobuz plin cu turişti din Belarus, relatează Radio Moldova Actualităţi, cu referire la mediabrest.by.
Potrivit sursei citate, automobilul a ieşit pe contrasens şi s-a lovit frontal cu autobuzul. În urma impactului puternic, maşina a ajuns întru-n şanţ. Şoferul, în vârstă de 26 de ani, şi pasagerul acestuia, de 39 de ani, au decedat pe loc.

12 pasageri din autobuz s-au ales în urma accidentului cu mai multe traume.

Toate circumstanţele accidentului urmează să fie investigate.
Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam