Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
22 Septembrie 2014 | 15:39
Doi tineri şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier produs în Italia
Un cuplu de tineri moldoveni ce urmau în curând să-şi joace nunta şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier produs în Italia. Tragedia s-a întâmplat în noaptea de 21 septembrie, la ora 4.30, informează laprovinciapavese.gelocal.it.
Potrivit presei italiene, accidentul s-a produs din cauza că șoferul ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă după care automobilul în care se aflau cetățenii moldoveni ar fi intrat într-un stâlp.

Dintre cei trei tineri care se aflau la bordul automobilului, doi și-au pierdut viața pe loc, iar un tânăr de 24 de ani a fost dus de urgență la spital.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam