Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
25 Februarie 2018 | 11:04
„Doina Urbană” a uimit juriul la Românii au Talent
Ronin Terente a trecut cu trei de „da” în următoarea etapă la Românii au Talent. Tânărul a ieşit pe scenă cu „Doina Urbană”, iar juraţii au rămas impresionaţi de prestaţia lui, scrie diez.md.
Jurații au remarcat faptul că Ronin a ales să iasă pe scenă cu bustul gol. Tânărul a explicat că mereu iese așa atunci când cântă cu trupa Labba Tristă.

„Mie îmi place foarte mult genul acesta de abordare a poeziei și felul în care ai recitat-o, ești o metaforă din orice unghi te-aș privi”, spune unul dintre jurați.

„Am fost tentant să inventez un curent literar. Eu scriu de mulți ani, de 15 ani probabil. Foarte multă vreme n-am fost prea luat în serios de oamenii de-ai literei și acum de vreo doi ani lucrul acesta devine un pic mai popular. Acum deja numele meu vine ca un egal cu balade bolnave, doine urbane, arta delirului”, a declarat Ronin Terente.

Postat de: Rodica Mazur
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam