Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
15 Mai 2015 | 15:51
Dulciuri din Moldova pentru copiii unei grădiniţe din Polonia
Reprezentanţii Ambasadei Republicii Moldova în Polonia au organizat o prezentare inedită a ţării noastre pentru copiii de la grădiniţa din cadrul Şcolii Primare Britanice din Varşovia.
Copii, cu vârste cuprinse între 2 și 6 ani, și educatorii acestora au avut ocazia să urmărească un filmuleț de promovare a țării, un șir de fotografii ce prezintă locurile pitorești din țara noastră.

Acțiunea a culminat cu o surpriză dulce, fiecare copil a fost servit cu prăjituri și sucuri produse în Republica Moldova.

Potrivit site-ului misiunii diplomatice, evenimentul face parte din acțiunile de promovare a Republicii Moldova organizate de echipa Ambasadei pe întreg teritoriul Poloniei.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam