Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
29 Aprilie 2015 | 12:01
Duminica femeilor Mironosiţe, sărbătorită de enoriaşii moldoveni din Italia
Moldovenii cu spirit creştin, stabiliţi în Italia, au sărbătorit la 26 aprilie Sfintele femei Mironosiţe la biserica „Naşterii Maicii Domnului” din Padova (Italia).

Preotul Paroh Vasile Șestovschi a adus sincere felicitări tuturor femeilor, urându-le sănătate și binecuvântarea Domnului.
 

„Bravo copiilor noștri și mai ales părinților lor, care depun efort ca tradițiile noastre creștine să fie transmise generațiilor următoare”, menționează pe un site de socializare Dumbrăvanu Nicolae, reprezentant al Comisiei Migranților din cadrul Primăriei Padova.
 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam