Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
08 Noiembrie 2017 | 12:56
După mai bine de 20 de ani, ansamblul „Joc” revine în Israel
Ansamblul naţional academic de dansuri populare „Joc” se relansează pe arena internaţională. Primele trei mari spectacole coregrafice vor avea loc în Israel, în perioada 9 - 12 noiembrie, relatează Moldova 1.
Proiectul a fost lansat în colaborare cu Ambasada Republicii Moldova în Israel, iar concertele vor avea loc în oraşele Tel-Aviv, Haifa şi Ashkelon.

Renumitul colectiv revine în Israel după două decenii şi va încânta publicul cu un program cu cele mai frumoase dansuri populare din repertoriu.

Ansamblul „Joc” a fost întemeiat în 1945, este cunoscut pe toate meridianele, bucurându-se de aplauze în 63 de ţări ale lumii.
Postat de: Svetlana Cojocaru
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam