Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
21 Mai 2015 | 12:10
Festivalul Cannes: O actriţă a purtat o ie marca Valentina Vidraşcu
O actriţă din România a defilat miercuri, 20 mai, îmbrăcată într-o ie semnată de designerul basarabean, Valentina Vidraşcu, la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes.
Mădălina Ghenea a purtat ia cu ocazia premierei lungmetrajului „La giovinezza/ Youth”, de Paolo Sorrentino, unde tânăra actriţa a pozat alături de actorii de talie internațională: Jane Fonda, Harvey Keitel, Michael Caine şi Rachel Weisz, informează ziare.ro.

Creaţiile Valentinei Vidrașcu păstrează tradiţia, fiind lucrate manual și doar din materiale naturale, dar adaugă accente moderne iei clasice prin utilizarea inventivă a unor materiale preţioase precum dantela, mătasea, catifeaua etc.
 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam