Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
11 Iulie 2014 | 16:23
Festivalul open-air de Cântec francez ajuns la cea de IV ediţie
Asociaţia moldo-franceză “Vent d’Est - Vântul de Est” invită melomanii la ediţia a IV-a a Festivalului open-air de Cântec francez ce va avea loc pe malul Nistrului.
Evenimentul ce se va desfăşura sâmbătă, 12 iulie, în satul Horodişte, raionul Rezina, aduce în scenă cântăreţi amatori din Franţa, Germania şi Belgia.

În cadrul evenimentului mai sunt preconizate excursii, jocuri pentru copii, tombolă, iarmaroc şi camping.

Intrarea este liberă.
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam