Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
07 Iunie 2018 | 17:02
Fiica unei familii de moldoveni, ucisă la o grădiniţă în Israel
Crimă terifiantă în Israel. O fetiţă de numai un an şi două luni a unei familii de moldoveni a fost omorâtă la grădiniţă, de o educatoare, în data de 16 mai, relatează Mesager.
Înregistrările de pe camerele de supraveghere au arătat că, îngrijitoarea a luat-o cu forţa pe fetiţă şi a aruncat-o pe o saltea, pe podea. Ulterior, învinuita de omor a acoperit-o cu o pătură, s-a culcat peste ea şi a privit liniştită în telefon, până când copilul a murit.
 
Suspecta de 23 de ani este cetăţeană aUcrainei şi avea permis de şedere temporar în Israel. Femeia a fost arestată şi riscă ani grei de închisoare. Reţinută a fost şi directoarea creşei, dar și alţi doi educatori, cetățeni ai Ucrainei și Rusiei, care locuiau în Israel.
Postat de: Cornelia Stefoglu
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Despre perspectivele, oportunităţile şi avantajele Republicii Moldova în contextul preşedinţiei României în Consiliul Uniunii Europene aflţi astăzi, 21 ianuarie, la Moldova 1 din emisiunea „Vector European” cu începere de la ora 19:55. Invitatul Ludmilei Barbă este Daniel Ioniţă amabasadorul României în Republica Moldova.
Moldova 1
În ospeţie la Moldova 1 vine Larisa Turea, critic de artă, secretar al Teatrului Naţional „Mihai Eminescu” din Chişinău. Invitata emisiunii ne va spune ce spectacole putem vedea în noua stagiune la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu”. De la ea vom afla cât de des merg oamenii la teatru, în special, tinerii.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam