Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
07 Iunie 2018 | 17:02
Fiica unei familii de moldoveni, ucisă la o grădiniţă în Israel
Crimă terifiantă în Israel. O fetiţă de numai un an şi două luni a unei familii de moldoveni a fost omorâtă la grădiniţă, de o educatoare, în data de 16 mai, relatează Mesager.
Înregistrările de pe camerele de supraveghere au arătat că, îngrijitoarea a luat-o cu forţa pe fetiţă şi a aruncat-o pe o saltea, pe podea. Ulterior, învinuita de omor a acoperit-o cu o pătură, s-a culcat peste ea şi a privit liniştită în telefon, până când copilul a murit.
 
Suspecta de 23 de ani este cetăţeană aUcrainei şi avea permis de şedere temporar în Israel. Femeia a fost arestată şi riscă ani grei de închisoare. Reţinută a fost şi directoarea creşei, dar și alţi doi educatori, cetățeni ai Ucrainei și Rusiei, care locuiau în Israel.
Postat de: Cornelia Stefoglu
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
În această seară, la talk-show-ul politic „Butonul Roşu” se va discuta despre iniţiativa anunţată ieri de liderul Partidului Democrat din Moldova. Conform demersului, la alegerile parlamentare de pe 24 februarie 2019 cetăţenii vor vota şi în cadrul unui referendum, pentru a spune dacă sunt sau nu de acord cu reducerea numărului de deputaţi de la 101 la 61.
Radio Moldova
Pe 15 noiembrie, Radio Moldova, invită radioascultătorii la Concertul de Gală al laureaţilor Festivalului „Două inimi gemene”. Evenimentul se află la cea de-a XVI-a ediţie şi este organizat în memoria artiştilor Doina şi Ion Aldea-Teodorovici.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam