Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
24 Noiembrie 2014 | 17:05
Filmul „La limita de jos a cerului” a deschis Festivalul de Film de la Roma
Filmul regizorului basarabean, Igor Cobileanski, „La limita de jos a cerului” a deschis Festivalul de Film Românesc „ProCult” de la Roma.
Potrivit informației plasate pe blogul ambasadorului Republicii Moldova în Italia, Stela Stângaci, la inaugurarea celei de-a cincea ediții a Festivalului de Film Românesc de la Roma a fost prezent și ambasadorul României în Italia, Dana-Manuela Constantinescu.

„M-am bucurat mult că filmul de deschidere a fost anume „La limita de jos a cerului”, cel care va reprezenta Republica Moldova la Premiile Oscar 2015”, a mai adăugat oficialul moldovean.

E de menționat că producția cinematografică „La limita de jos a cerului” a fost prezentată și în cadrul  Festivalului de film de la Calgary, desfășurat în perioada 14-16 noiembrie în Canada.
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam