Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
06 Februarie 2014 | 16:09
Gangster din Moldova arestat în Franţa
Un cetăţean al Republicii Moldova care era dat în căutare de Interpol pentru furtul mai multor bijuterii din aur din localitatea Annemasse din Franţa a fost reţinut în acelaşi oraş, informează ledauphine.com.
Bărbatul în vârstă de 39 de ani se presupune că este mâna dreaptă a unuia dintre cei mai mari capi mafioţi din Republica Moldova.

Moldoveanul a fost urmărit mai bine de două săptămâni de către colaboratorii poliţiei Annemasse, fiind arestat luni dimineaţa de către ofiţerii de la Securitate Publică Grenoble.

Potrivit presei franceze, bărbatul este considerat a fi extrem de periculos.

Conform datelor anchetei, moldoveanul avea mai multe acte false, fiind găsite şi acte ce prezintă o cetăţenie chineză pe numele reţinutului.
 
Cuvinte cheie:
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam