Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
24 Martie 2014 | 14:30
Grupul „Brio Sonoris” a acces direct în semifinala concursului „Românii au talent”
Nouă interpreţi moldoveni, membri ai grupului „Brio Sonoris”, care a participat la concursul de talente „Românii au talent”, organizat de un post privat de televiziune din România au acces direct în semifinala competiţiei.
Cei nouă tineri au intrat în scenă cu câte un trandafir în mână, iar în timp ce interpretau melodia „O sole mio”, tinerii i-au oferit florile Andrei – membru al juriului.

„Eu am un presentiment foarte bun în ceea ce vă privește, pentru că aveți toate calitățile necesare să câștigați competiția. Cred că așa ar trebui să arate momentele de calitate. A fost o onoare să vă ascult”, a menționat juratul Mihai Petre.

Andra a fost cea care le-a înmânat tichetul care îi clasează pe cei nouă moldoveni direct în semifinala competiției oamenilor talentați.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam