Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
22 Mai 2017 | 11:41
Igor Dodon a avut o întrevedere cu diaspora de la Istanbul
Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu reprezentanţii diasporei moldoveneşti din Turcia, la care au participat circa o sută de persoane. În cadrul întâlnirii au fost discutate în detalii evenimentele ce au loc în Republica Moldova, s-a vorbit despre priorităţile imediate în domeniul politicii interne, dar şi externe a statului.
Potrivit Președinției, în cadrul întrunirii a fost dezbătut un spectru larg de chestiuni, cum ar fi acordurile de garanții sociale dintre state, subiectul privind eventuala modificare a sistemului electoral, organizarea alegerilor anticipate, precum și politicile sociale și economice.

În context, șeful statului a promis că va aborda la nivel înalt problemele cu care se confruntă cetățenii Republicii Moldova care trăiesc sau muncesc pe teritoriul Turciei. „Sunt sigur că vom identifica soluții, așa cum a fost și în cazul concetățenilor noștri din Federația Rusă”, a menționat Igor Dodon.

Amintim că președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, efectuează o vizită de lucru la Istanbul, în cadrul căreia va participa la lucrările celui de-al 25-lea Summit al șefilor de stat și de Guvern al Organizaţiei Cooperării Economice la Marea Neagră.
Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Cei doi ani de activitate a Guvernului Filip - realizări, provocări şi deficienţe - vor fi luate în dezbatere astăzi seara la Moldova 1. Moderatoarea emisiunii „Moldova în Direct”, jurnalista Liliana Barbăroşie vă invită la o discuţie cu analiştii Ion Tăbârţă, Corneliu Ciurea şi Nicolae Negru.
Radio Moldova
Miercuri, 24 ianuarie, Radio Moldova invită radioascultătorii la o nouă ediţie a emisiunii „Casa Radio”. În cadrul emisiunii de miercuri se va discuta despre Târgul Locurilor de Muncă la Chişinău.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam