Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
22 Mai 2017 | 11:41
Igor Dodon a avut o întrevedere cu diaspora de la Istanbul
Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu reprezentanţii diasporei moldoveneşti din Turcia, la care au participat circa o sută de persoane. În cadrul întâlnirii au fost discutate în detalii evenimentele ce au loc în Republica Moldova, s-a vorbit despre priorităţile imediate în domeniul politicii interne, dar şi externe a statului.
Potrivit Președinției, în cadrul întrunirii a fost dezbătut un spectru larg de chestiuni, cum ar fi acordurile de garanții sociale dintre state, subiectul privind eventuala modificare a sistemului electoral, organizarea alegerilor anticipate, precum și politicile sociale și economice.

În context, șeful statului a promis că va aborda la nivel înalt problemele cu care se confruntă cetățenii Republicii Moldova care trăiesc sau muncesc pe teritoriul Turciei. „Sunt sigur că vom identifica soluții, așa cum a fost și în cazul concetățenilor noștri din Federația Rusă”, a menționat Igor Dodon.

Amintim că președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, efectuează o vizită de lucru la Istanbul, în cadrul căreia va participa la lucrările celui de-al 25-lea Summit al șefilor de stat și de Guvern al Organizaţiei Cooperării Economice la Marea Neagră.
Postat de: Ecaterina Naconecinîi
Comentarii:
Ştiri
Promo
Moldova 1
Silueta e un aspect care mereu dă bătăi de cap reprezentantelor sexului frumos, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă, când toate îşi doresc să arate excepţional în ţinuta de Revelion şi Crăciun. Cum să slăbim sănătos şi corect aflăm de la medicul nutriţionist Marina Iaroţkaia, la „Cine vine la noi?”.
Radio Moldova
Muzica românească de pe ambele maluri ale Prutului a răsunat în cadrul emisiunii cu public de la Radio Moldova „Prietenii muzicii”. Creaţiile au fost interpretate de Orchestra naţională simfonică a Instituţiei Publice Naţionale a Audiovizualului (IPNA) Compania „Teleradio-Moldova”, sub bagheta tânărului dirijor şi compozitor Matei Pop din Cluj (România), relatează Mesager.
mai multe emisiuni: TV | Radio
Curs BNM
Abonare la Știri
Live Stream
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam