Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
06 Aprilie 2015 | 13:31
Imaginea Republicii Moldova promovată la Genova, Italia (FOTO)
Ambasadorul Republicii Moldova în Republica Italiană, Stela Stângaci a realizat acţiuni de promovare a ţării noastre pentru membrii Clubului „Lions” din oraşul Genova, Italia.
Oficialul moldovean a realizat o prezentare amplă a Republicii Moldova, precum și a oportunităților de afaceri, culturale și turistice pe care le oferă țara noastră.
 

„Membrii „Lions Club” au manifestat mult interes și deschidere pentru promovarea unor inițiative comune în domeniul medical, social, economic, cultural”, a remarcat Stela Stângaci pe blogul său.
 

Evenimentul a servit drept o bună ocazie de promovare și a vinurilor autohtone.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam