Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
10 Noiembrie 2014 | 09:41
Interpreta Stela Boţan a intrat în concursul „X Factor” din România
Stela Boţan, originară din Republica Moldova, a intrat în concursul muzical ”X Factor”, organizat de un post privat de televiziune din România. Moldoveanca i-a cucerit pe cei trei juraţi cu naturaleţea, simplitatea şi talentul său, informează xfactor.a1.ro.
Chiar dacă părinţii ei nu prea sunt de acord cu pasiunea sa pentru muzică, Stela e hotărâtă să îşi îndeplinească visul. „Dintotdeauna am vrut să fiu pe scenă şi muzica înseamnă totul pentru mine. Părinţii mei nu ştiu că am venit la preselecţii. O să le fac o surpriză şi o să mă vadă direct la televizor”, povesteşte concurenta.

Pentru această etapă, tânăra a ales o piesă emoţionantă, grea, dar care îi pune în evidenţă calităţile vocale. „Eşti o fată specială şi ai ales o piesă deosebită”, i-a spus Delia.

„La început, am avut senzaţia că te grăbeşti. Apoi, a apărut lumina în ochii tăi, iar acel moment a fost senzaţional. M-ai emoţionat, ai cântat excepţional. Bravo”, a punctat Ştefan Bănică.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam