Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
20 Octombrie 2014 | 12:11
Interpreta Tatiana Heghea a intrat în concursul „Vocea României”
Interpreta din Republica Moldova, Tatiana Heghea, a intrat în concursul de talente „Vocea României” lansat de un post privat de televiziune din România.
Concurenta în vârstă de 26 de ani din Chișinău, a interpretat piesa „Unbreak my heart”. La audițiile pe nevăzute s-a întors doar Loredana, care i-a spus: „Ai cântat super tare. Mi-a plăcut chiar de la început cât de curat ai cântat”.

Tânăra concurentă a mărturisit că a crescut cu muzica Loredanei și că este bucuroasă că a intrat în echipa acesteia, informează muzicasiversuri.ro.

În cadrul ediției de vineri, 17 octombrie, a concursului „Vocea României” și-a încercat norocul și interpretul Serj Kuzenkoff, însă jurații nu l-au acceptat în concurs.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam