Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
07 Noiembrie 2014 | 13:56
Interpretul moldovean Dima Trofim şi-a lansat primul videoclip în România
Cântăreţul moldovean Dima Trofim, cunoscut din trupa Lala Band, a lansat primul videoclip din cariera solo în România, pentru piesa „Cerşesc iubire”, informează romanialibera.ro.
În videoclip, cântărețul este sedus de Iulia Vântur, care a strălucit pe platourile de filmare, în rolul femeii fatale. Filmările pentru videoclipul piesei „Cerșesc iubire” au avut loc în incinta unui ballroom din București, iar regia a fost semnată de Mariana Marinescu și Ana Sîrbu, alături de directorul de imagine Maxim Chisnicean. 

Presa românească menționează că alături de Dima Trofim și Iulia Vântur, în videoclip și-a mai făcut apariția și producătorul proiectului, Radu Sîrbu, fost membru al trupei de succes O-Zone.

„Cerșesc iubire” este una dintre cele mai frumoase piese în limbă română la care am avut onoarea să particip ca producător și compozitor, nu numai pentru că este o piesă cu un mesaj puternic, dar și deoarece Dima a putut să transmită, dincolo de cuvinte, și foarte multă emoție. A fost o colaborare interesantă, este un artist complet, cu un potențial enorm, atât ca interpret cât și ca actor, lucruri pe care le-a demonstrat cu ușurință la filmări, unde ne-a uimit pe toți cu prestația să. O să mai urmeze cu siguranță alte colaborări pentru că avem planuri mari și suntem pe aceeași lungime de undă”, a spus Radu Sîrbu. 
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam