Loading
ro ru en
Moldovenii în lume
Loading
28 Octombrie 2015 | 10:03
Întreprinzătorii moldoveni, invitaţi la un seminar online gratuit despre oportunităţile de export în Canada
Agenţii economici moldoveni interesaţi de lansarea exporturilor pe piaţa din Canada sunt invitaţi la un webinar gratuit organizat de TFO, joi, 29 octombrie, ora 18.00 (ora Moldovei), anunţă Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.
Pentru a participa la seminarul online, cei interesați vor accesa linkul: http://www.tfocanada.ca/events.php?e=124

TFO Canada este o organizație înființată de Guvernul canadian în anul 1980 și finanțată de acesta prin intermediul programului federal Canadian Market Access Capacity Building Services. Organizația este un punct de referință pentru agenții economici din țările în curs de dezvoltare care doresc asistență gratuită pentru a putea penetra piața canadiană.
Comentarii:

Carmelia Albu - Ombudsmanul Companiei „Teleradio-Moldova”, în serviciul consumatorului

Serviciul Ombudsmanului servește pentru public drept o sursă independentă de informare, explicații, analiză privind programele Radiodifuzorului Public și aderența la standardele și practicile europene de elaborare a programelor.  

Ombudsmanul este un mediator care, în caz de necesitate, va purta negocieri între telespectator/radioascultător sau un anumit grup de persoane şi Companie. Ombudsmanul  răspunde la întrebările telespectatorilor şi radioascultătorilor, primește și analizează eventuale plângeri din partea consumatorului de programe.
  
Primul Serviciu al Ombudsmanului a apărut în Suedia, în 1809. Acesta a fost instituit pe lângă Parlament, din inițiativa Guvernului, și avea misiunea de a proteja drepturile cetăţenilor, monitorizând acțiunile Executivului. Uterior, în 1988, un serviciu asemănător a fost instituit în mass-media din Franţa. Aceasta a fost o adevărată „explozie”,  generând apariția serviciilor similare și în alte țări din lume.
©2011 IPNA "Teleradio-Moldova"
Departamentul Multimedia al IPNA „Teleradio-Moldova” a fost creat cu suportul
Programului Comun al Consiliului Europei şi Uniunii Europene
„Susţinerea Democraţiei în Moldova”
DQTeam